Ájm bekk...

2009.12.21. 17:01

"Ha már úgyis létrehoztam ezt a kurvajó blogot,miért nem írok bele valamit?" - kérdeztem magamban kb. 5 perccel ezelőtt.A társszerkesztő kolléga naponta baszogat(persze nem análisan,elvégre rossz az,aki rosszra gondol)hogy posztoljak,de az utóbbi időben leszokott a "posztoljmáár" kijelentésekről,betudható ez a karácsony szellemének,meg mindenmásnak.

 

Mindenesetre ha megnézitek a Wikipedián a blog meghatározását(mert megnézitek,tudom),akkor láthatjátok,hogy a blog egy internetes napló.Napló,amibe írni szoktak,de nem az a Hello Kittys,"úgycsilloghogykibasszaaszememet" napló,amibe a 4 éves kislányok szoktak írni,hanem elektronikus.

Szóval ezentúl megpróbálok többet posztolni,blablabla,mert annyira kurvasokan olvassák a blogot,hogyha nem posztolok naponta minimum 2-őt,akkor beperelnek a Universal pikcsörzös srácok,mert szerződést szegtem,blabla...

Mindegy,reméljük(höhh,itt van a hangsúly,csak reméljük),hogy több poszt lesz a jövőben.

 

Ja,és még mielőtt befejezném:napok óta próbálok jegyet szerezni a jövő májusi Metallica koncertre,de az eddigi próbálkozásaimnak ENNYI volt az eredménye.Szóval ha esetleg Lisa Ann ,vagy Sienna West errefelé jár,és pont van egy ülő(jó az álló is)jegyük,lehetőleg páholyba,akkor jelezzenek kommentben.

Vigyázzatok!Hamarosan fizetősek leszünk,annyi a látogatottság.

A bejegyzés trackback címe:

https://rocknrolldiaries.blog.hu/api/trackback/id/tr721613765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diana:) 2009.12.22. 16:02:26

Nem tudom, honnan szeretnél szerezni jegyet, szerintem kb. elfogytak :D

ThePostalDude 2009.12.22. 21:17:31

www.eventim.hu/portal/hu/zene/metal/test_titok/179951/performance.html

Az Eventimem még kaphatóak ülőjegyek.Még gondolkodom rajta,hogy megvegyem-e,de ha elmegyek,biztos lesz róla kiemelt poszt mind a dzsoizwörldön,mind a rákkendrollnemíromkianevétmerttúlhosszú blogon :)
süti beállítások módosítása