Sokadik visszatérés EWÖR!

2010.05.31. 17:05

Nem fogjátok elhinni basszátokmeg.Megint visszatértem!

 

Különösebb oka nincs,de nem tudom hogy mi a faszt írhatnék erre a blogra.

Lemezkritikát meg filmlehúzásokat nem írok,mert az van a Joeysworldön,az életem részleteit úgyis mindenki telibeszarná.Ha esetleg valami véletlenül idetévedt személy megírná kommentben,hogy mi legyen a blog fő témája,az nagyon jól jönne.Addig is marad a balfaszkodás.

Ájm bekk...

2009.12.21. 17:01

"Ha már úgyis létrehoztam ezt a kurvajó blogot,miért nem írok bele valamit?" - kérdeztem magamban kb. 5 perccel ezelőtt.A társszerkesztő kolléga naponta baszogat(persze nem análisan,elvégre rossz az,aki rosszra gondol)hogy posztoljak,de az utóbbi időben leszokott a "posztoljmáár" kijelentésekről,betudható ez a karácsony szellemének,meg mindenmásnak.

 

Mindenesetre ha megnézitek a Wikipedián a blog meghatározását(mert megnézitek,tudom),akkor láthatjátok,hogy a blog egy internetes napló.Napló,amibe írni szoktak,de nem az a Hello Kittys,"úgycsilloghogykibasszaaszememet" napló,amibe a 4 éves kislányok szoktak írni,hanem elektronikus.

Szóval ezentúl megpróbálok többet posztolni,blablabla,mert annyira kurvasokan olvassák a blogot,hogyha nem posztolok naponta minimum 2-őt,akkor beperelnek a Universal pikcsörzös srácok,mert szerződést szegtem,blabla...

Mindegy,reméljük(höhh,itt van a hangsúly,csak reméljük),hogy több poszt lesz a jövőben.

 

Ja,és még mielőtt befejezném:napok óta próbálok jegyet szerezni a jövő májusi Metallica koncertre,de az eddigi próbálkozásaimnak ENNYI volt az eredménye.Szóval ha esetleg Lisa Ann ,vagy Sienna West errefelé jár,és pont van egy ülő(jó az álló is)jegyük,lehetőleg páholyba,akkor jelezzenek kommentben.

Vigyázzatok!Hamarosan fizetősek leszünk,annyi a látogatottság.

Appetite for Destruction

2009.11.17. 21:21

Tegnap  kurva fáradt voltam,nem volt túl sok kedvem írni.A a blog indulás óta felmerült bennetek a gondolat,hogy ki vagyok,és hogy miért csinálom ezt a kibaszott jó blogot.

A nevemet a jobb felső sarokban láthatjátok(ott fent ni!).A blogot azért hoztam létre,hogy egy kicsit személyesebb posztokkal növeljem a blog.hu adatállományát.Itt nem lesznek rivájvok meg bicsizdéj.Itt csak a valóság lesz!

 

Rákkendroll!